Vær forsiktig ennå!

I går sendte vi ut en SMS-varsel til alle innbyggerne våre over 16 år. Det gjorde vi for å minne om at folk ikke skal redusere innsatsen mot koronavirus.

- Før påske besluttet regjeringen at barnehager, 1. til 4. trinn og en del tjenester igjen skal få starte opp. Det betyr mer frihet, men også større ansvar, sier ordfører Robin Kåss.

- Da er det viktig at enkeltpersoner har den riktige atferden og bidrar til å begrense smitte, sier han

Kommunen har registrert økt aktivitet blant innbyggerne våre de siste dagene. Det er derfor viktig med en påminnelse om at koronaviruset fremdeles smitter i landet vårt.

- Selv om de fleste er lei, og mange blir rammet økonomisk, er det ingen grunn til å ikke til å fortsette å følge smittevernrådene, sier ordføreren.

- Er vi flinke og følger rådene, så blir det bra til slutt, sier han

SMS til innbyggerne
Tekst i SMS: Unngå koronavirus! Håndvask og avstand til andre forebygger smitte. Vær hjemme hvis du er syk. Unngå unødige reiser og steder med mye folk. Mvh Porsgrunn kommune