Tre unge utøvere fikk idrettsstipend

Orienteringsløperen Une Holtermann (16), bokseren Marcus Elnæs-Øvald (16) og bueskytteren Maren Andrea Omnes Wraalsen (14) fikk alle 10 000 kr i idrettsstipend fra Porsgrunn kommune.

Marcus Elnæs-Øvald i Pors Boksing fikk idrettsstipend av Porsgrunn kommune. Stipendet ble delt ut av leder av Utvalg for barn, unge og kultur Anders Rambekk og ordfører Robin Kåss.

Stipendene ble delt ut under åpningen av den nye svømme- og idrettshallen på lørdag.

Totalt hadde 64 sendt inn søknad om idrettsstipend for 2019. De 3 heldige utøverne ble fremhevet for svært gode resultater innenfor sin idrett.

Stipendet har som formål å motivere og stimulere til videreutvikling av idretten i Porsgrunn. Dette ved at idrettsutøvere fortsatt ønsker å drive med sin idrett som gode ambassadører for kommunen. I tillegg skal det være hjelp for talenter og lovende utøvere i deres utvikling.

Les mer om vårt idrettsstipend her