Søk om tilgjengelighetsprisen for 2020!

Ny søknadsfrist! Vet du om noen som har bidratt til å bedre tilgjengeligheten for funksjonshemmede i Porsgrunn kommune?

Det kom ikke inn noen søknader til prisen ved den opprinnelige søknadsfristen 1. november. Det er derfor satt ny frist for å søke. Du kan nå søke frem til 31. desember

Tilgjenglighetsprisen gis til offentlig tilgjengelige steder av alle slag. Det kan være tilgjengelighet til bygninger, informasjon, kultur, friluftsliv, idrett, arbeid, nærmiljø, restauranter, kaféer etc.

Kravet for å bli vurdert er at det har blitt foretatt endringer for å bedre tilgjengeligheten for funksjonshemmede. Dette gjelder alle former for funksjonshemming.

Prisen består av 25 000 kroner og et diplom.

Søknad sendes på e-post til: postmottak@porsgrunn.kommune.no og merkes “Tilgjengelighetsprisen 2020”.

Spørsmål kan rettes til leder for kommunalt samarbeidsråd for personer med funksjonsnedsettelse, Ragnar Anundsen tlf. 917 19 136.

Tilgjengelighetsprisen deles ut på Frivillighetskonferansen 21. januar 2021