Ny virksomhetsleder for Helse, mestring og rehabiliteringstjenester

Mona Johnsen (49) har fått stillingen som virksomhetsleder for en av våre største virksomheter; Helse, mestring og rehabiliteringstjenester. Hun begynte fast i jobben 5. februar.

Mona Johnsen er ny virksomhetsleder i Porsgrunn kommune Foto: Hege Schjøth Øverås

Virksomheten jobber i hovedsak med folkehelse, friskliv, habilitering, rehabilitering, hjelpemidler, legetjenester, fastlegeordningen, legevakt. Herunder finner vi blant annet Borgehaven døgnrehabilitering, sykehjem, boliger og aktivitetssenter.

Miljørettet helsevern i Grenland og måling av luftkvaliteten i grenlandsområdet er også organisert i virksomheten.

Til sammen er det 220 ansatte i 133 årsverk.

Mona Jonsen kommer fra jobben som avdelingsleder ved Borgehaven døgnrehabilitering, sykehjem Det er en av avdelingene i virksomheten. Deler av virksomheten kjenner hun derfor godt fra før.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Jeg overtar en godt drevet virksomhet, som jeg nå må forme litt selv, sier Johnsen.

- Det er en stor virksomhet, men jeg har blikk for alle, sier hun.

Hun sier det er en spennende jobb med mange ulike tjenester. Mye av arbeidet går ut på å få til god jobbing på tvers av de ulike fagområdene, for å utvikle gode tjenester til innbyggerne i Porsgrunn.

Mona Johnsen er opprinnelig fra Hovet. Hun bor på Breidablikk, er gift, har to barn og en hund. Hun har dessuten en seilbåt som hun liker å være i på sommeren.