Ministerbesøk på Myrene skole

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad besøkte Porsgrunn og Myrene skole i dag.

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad deltok i et opplegg med fysisk aktivitet i matematikk.

Sammen med elever, ordfører Robin Martin Kåss og utvalgsleder Anders Rambekk deltok han på et opplegg med fysisk aktivitet i matematikk.

Tema for møtet var Porsgrunn arbeid med fysisk aktivitet i undervisning, mestring og inkludering.

Porsgrunn kommune har lyst til å komme i gang med Fritidskortet. Ønsket ble også fremmet i møtet. Fritidskortet er et tilbud til barn og unge mellom 6 til 18 år, der de får penger til en eller flere fritidsaktiviteter. Målet med Fritidskortet er å bidra til økt deltakelse og inkludering.