Månedlig betaling av eiendomsavgifter

Fra og med juli 2020 innføres månedlig betaling av de kommunale eiendomsavgiftene.

Det er mange som har etterspurt dette og nå innfører vi det som standard.
Du behøver ikke å foreta deg noe for å få månedlig betaling.

Vi ønsker å sende fakturaer digitalt. Alle fakturaer sendes som eFaktura, til Vipps eller Digipost. Hvis det ikke er mulig å levere digitalt til deg, blir fakturaen automatisk sendt som papirfaktura i postkassen din.

Vi vil oppfordre deg til å opprette eFaktura og AvtaleGiro i nettbanken. eFakturareferansen er kundenummeret som står på fakturaen. Ved AvtaleGiro vil du få varsel om fakturabeløpet.

Månedlig forfallsdato vil være 20. Første forfall blir 20. juli 2020. Det blir standard med 12 fakturaer per år.

Dersom du ikke ønsker å benytte deg av månedlig betaling og heller vil fortsette med 4 fakturaer per år, ta kontakt med Servicesenteret på epost servicesenteret@porsgrunn.kommune.no eller telefon 35547000.

Vi må i så fall ha beskjed om dette innen 15. juni. Forfall på disse vil være 20. mars, 20. juni, 20. september og 20. desember.

Har du innstallert vannmåler vil avregning bli foretatt på fakturaen med forfall 20. mars.