Friskliv, læring ,mestring åpner for trening

Friskliv, Læring, Mestring åpner treningene sine igjen, med følgende smittevernstiltak

• Fysioterapeutene følger nasjonale råd, samt veileder utarbeidet for faggruppen.
  • Vi starter i første omgang opp med frisklivstrening utendørs.
  • Frisklivstrening utføres i små grupper. Vi starter forsiktig og øker antall deltakere litt etter litt , maks antall er 19 + fysioterapeuten.
  • Oppmøte er alltid utendørs.
  • Anbefalt avstand skal opprettholdes under hele treningstimen.
  • Eventuelt treningsutstyr som brukes desinfiseres før og etter bruk, og går ikke på rundgang mellom deltagere. Foreløpig åpner vi ikke for noen nye deltagere.
  • Alle våre lokaler innendørs vil være stengt, dette gjelder også toalettene.
  • Alle henvendelser eller spørsmål til Friskliv foregår per telefon. Tlf: 95 07 66 06

Noen rutiner alle må følge:

• Har du luftveissymptomer, feber, er i karantene eller i isolasjon: bli hjemme. Ta kontakt med friskliv per telefon før du møter opp på trening igjen.
  • Følg smittevernråd/regler fra myndighetene.
  • Er du usikker på noe av dette, ta gjerne en ekstra telefon til friskliv før du kommer.
  • Er du i risikogruppe og usikker, ta gjerne en ekstra kontakt til fastlegen din.

Når du kommer til friskliv:

• Ikke møt opp i god tid, men til tiden treningen er satt opp.
  • Møt opp utenfor frisklivskontoret, ikke inne i lokalet.
  • Hold minimum to meters avstand til andre deltagere mens du venter.
  • Du vil bli bedt om desinfisere hendene både når du kommer og når du går. Desinfeksjon kommer til å finnes utendørs.
  • Vi håndhilser ikke.
  • Følg ellers de beskjeder og retningslinjer som blir gitt av fysioterapeuten.

Vi gleder oss til å starte opp igjen!

Hilsen Sara, Marianne, Sofie og Anett

Friskliv Læring Mestring

Legg gjerne igjen en beskjed hvis vi ikke kan ta telefonen akkurat da.