Barn og unge stiller spørsmål til kommunen

Vi kjører en ny direktesending med mulighet for å stille spørsmål til kommunens ledelse. Denne gang oppfordrer vi spesielt barn og unge om å spørre om ting de lurer på.

Det er mange som lurer på ting angående koronavirus og den situasjonen vi er i nå.

De som skal svare på spørsmålene er ordfører Robin Kåss, kultur- og idrettssjef Mariann Eriksen og leder av Familiehelsetjenester Lene Lindflaten.

Sendingen kan følges på Facebook, på YouTube eller her nettsiden vår.

Spørsmål kan postes på Facebook eller YouTube under selve sendingen, skrives inn i kommentarfeltet på arrangementet på Facebook nå eller sendes på forhånd til kommunikasjonsrådgiver på e-post: hege.overas@porsgrunn.kommune.no

Porsgrunn kommune på Facebook

Porsgrunn kommune på YouTube

Web-Tv på nettsiden til Porsgrunn kommune